Dato Torsdag d. 10. november 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Lasse Skovgaard
Foredrag Rytterskolen

Så syng da, Danmark! Og det er det, vi skal i dag. Vi får besøg af Lasse Skovgaard, som er sanger, akkompagnatør, organist, komponist, musiker og Ph.d. i Sundhedsvidenskab.

Lasse kommer med foredraget Derfor er det sundt at synge! Fællessangen trives i disse år. Vi synger faktisk på livet løs – på tværs af køn, alder og overbevisninger. Vi synger først og fremmest, fordi vi har lyst, og fordi vi ikke kan lade være! Men hvad siger videnskaben om at det at synge ? Er det godt for os? Kan man sige, at det ligefrem er sundt at synge? Ja, det er faktisk videnskabeligt bevist!

Foredraget præsenterer på en underholdende måde forskning om sangens  - og fællessangens – sundhedsskabende effekter. Undervejs synger vi i fællesskab en række eksempler. Og går hjem sundere end da vi kom. Så kom og syng med!

Det foregår i Rytterskolen, Hovedgaden 14, Ølsted. Det koster kr. 50,00 at deltage; men så får du også kaffe og hjemmebag til. Du kan betale kontant eller med MobilePay, når du kommer.

Du behøver ikke at tilmelde dig; men der er begrænsede pladser, så vil du være sikker, så kontakt Hanne, tlf.  47 74 95 84, mail: 1308hanne@gmail.com eller Ruth, tlf. 47 74 95 35 mail: rut-hpl@youmail.dk

Alle er velkommen. Vi glæder os til at se dig – og tag gerne naboen med.

Husk, du kan benytte Kirkebilen, hvis du bor i Ølsted eller Kregme sogn.