Dato Torsdag d. 8. december 2022, kl. 19:00
Stjernekoret
Julekoncert Ølsted kirke

Så er det atter tid for en julekoncert.

Torsdag den 8. december kl. 19,00 kommer Stjernekoret og giver en koncert i vores hyggelige Ølsted Kirke. Bemærk venligst tid og sted!

Stjernekoret er Halsnæs Musikskoles voksenkor, som har 25års jubilæum i år.

Koret består af 25 medlemmer, og det dirigeres af korleder Ole Håndsbæk Christensen, som har ledet koret siden 2017.

Koret vil synge viser, evergreens, julesange og julesalmer af både nyere og ældre dato. Og der bliver nok også mulighed for at synge med. Koncerten varer ca. 1 times tid.

Traditionen tro bliver der serveret gløgg og æbleskiver i Rytterskolen efter koncerten – og det hele er gratis, helt som det plejer.

Men vi skal være sikre på, at der er plads til alle, derfor skal du tilmelde dig til Hanne på tlf. 47 74 95 84, mail: 1308hanne@gmail.com  eller til Ruth på tlf. 47 74 95 35, mail: rut-hpl@youmail.dk senest torsdag den 1. december.

Husk, hvis du bor i Ølsted eller Kregme sogn, kan du benytte Kirkebilen.