Dato Torsdag d. 8. december 2022, kl. 17:00
Stjernekoret
Julekoncert Ølsted kirke

Torsdag den 8. december er det atter tid for en julekoncert. Men det bliver lidt anderledes i år.

Kl. 17.00 serverer vi et par sandwich, et glas vin eller en øl i Rytterskolen.

Kl. 18.00 kommer Stjernekoret og giver en koncert i vores hyggelige Ølsted Kirke. Bemærk venligst tid og sted!

Stjernekoret er Halsnæs Musikskoles voksenkor. Koret har 25års jubilæum i år og består af 25 medlemmer.

Stjernekoret vil synge viser, evergreens, julesange og julesalmer af både nyere og ældre dato. Og der bliver nok også mulighed for at synge med. Koncerten varer ca. 1 times tid.

Efter koncerten er der kaffe i Rytterskolen. Og det hele er stadig gratis.

Men vi skal være sikre på, at der er plads til alle, derfor skal du tilmelde dig til Hanne på tlf. 47 74 95 84, mail: 1308hanne@gmail.com  eller til Ruth på tlf. 47 74 95 35, mail: rut-hpl@youmail.dk senest torsdag den 1. december.

Husk, hvis du bor i Ølsted eller Kregme sogn, kan du benytte Kirkebilen.