Dato Torsdag d. 12. januar 2023, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Henrik Hjernø Sørensen
foredrag Rytterskolen

Vi får besøg af fhv. konsul Henrik Hjernø Sørensen med foredraget ”40 år i den danske udenrigstjeneste.”

Henrik fortæller om sit arbejde og liv under udstationeringer for Udenrigsministeriet igennem mere end 40 år. Henrik har været udstationeret på de danske ambassader i 10 lande verden rundt, og vil fortælle om bl.a. bistand til danskere i udlandet, fængslinger, hospitalsophold, pas og visa situationer m.m. Også om familielivet på de forskellige destinationer.

Foredraget indeholder endvidere en beskrivelse af Henriks mange rejser og oplevelser med H.K.H. Prins Henrik i Kina. Hertil kommer andre arrangementer gennem årene med Kongehuset og H.M. Dronningen.

Henrik har et motto: ’Livet er det dejligste eventyr.’

Det foregår i Rytterskolen, Hovedgaden 14, Ølsted. Det koster kr. 50,00 at deltage; men så får du også kaffe og hjemmebag til. Du kan betale kontant eller med MobilePay, når du kommer.

Du behøver ikke at tilmelde dig; men der er begrænsede pladser, så vil du være sikker, så kontakt Hanne, tlf.  47 74 95 84, mail: 1308hanne@gmail.com eller Ruth, tlf. 47 74 95 35 mail: rut-hpl@youmail.dk

Alle er velkommen. Vi glæder os til at se dig – og tag gerne naboen med.

Husk, du kan benytte Kirkebilen, hvis du bor i Ølsted eller Kregme sogn.