MAR

Dato Torsdag d. 9. marts 2023, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Louise Adrian
Foredrag Rytterskolen

Vi bevæger os meget inden for fængslets mure i denne sæson.

Overværede du den fantastiske koncert med Fangekoret i Ølsted Kirke i december 2018?

Fangekorets karismatiske leder og ildsjæl Louise Adrian besøger os med foredraget ”Kom med ind bag murene”.

Louise Adrian startede det meget populære Fangekor i 1994, og der har foreløbig været afholdt omkring 700 koncerter. Der er meget lang ventetid, hvilket vi måtte sande i 2018, for vi måtte vente i to år;  men det var ventetiden værd.

Louise Adrian vil fortælle om sine erfaringer, udfordringer, oplevelser og overvejelser i sit lange engagement med Fangekoret. Hør om det forvandlede fællesskab og musikkens virkning på de hardcore kriminelle.

Det foregår i Rytterskolen, Hovedgaden 14, Ølsted kl. 14,00-16,00. Det koster kr. 50,00 at deltage; men så får du også kaffe og hjemmebag til. Du kan betale kontant eller med MobilePay, når du kommer.

Du behøver ikke at tilmelde dig; men der er begrænsede pladser, så vil du være sikker, så kontakt Hanne, tlf.  47 74 95 84, mail: 1308hanne@gmail.com eller Ruth, tlf. 47 74 95 35 mail: rut-hpl@youmail.dk

Alle er velkommen. Vi glæder os til at se dig – og tag gerne naboen med.