Torsdag d. 12. marts 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00

Vi skal have en musikoplevelse lidt ud over det sædvanlige, idet vi torsdag den 12. marts får besøg af duoen Villén & Sjølin, som består af fløjtenisten Linnéa Villén og guitaristen Allan Sjølin. De vil underholde os med nordiske lyriske stykker og der bliver fællessang fra Højskolesangbogen. Duoen har udviklet et unikt samspil og optræder i mange sammenhænge, det være sig kirkekoncerter, vinsmagninger (det skal vi desværre ikke denne dag) eller huskoncerter.

Det er altså nogle meget alsidige musikere, vi får besøg af. De besøgte eksempelvis Kregme Kirke ved juletid for nogle år siden sammen med skuespilleren Nis Bank-Mikkelsen, hvor de fremførte Nøddeknækkeren på bedste vis.

Kom og få en fin – og måske lidt anderledes - musikalsk oplevelse.

Deltagelse koster kr. 25.00 inkl. kaffe og kage. Kirkebilen kan benyttes. Vi glæder os til at se dig og dine.

Villén & Sjølin
Rytterskolen