×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 14. maj 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00

Sæsonens sidste foredrag slutter med en rejse. Du har måske været på Nordkap, men nok ikke på denne måde. Torsdag den 14. maj får vi besøg af Kurt L. Frederiksen som fortæller om ”Rejsen til Nordens ende”, og det er en helt speciel rejseform – med veterantraktor og campingvogn op gennem Sverige og Norge til Nordkap og hjem igen gennem Finland.

Nogle syntes, det var en tosset idé, andre mente, han havde en skrue løs. En mente, det skulle forbydes, for han ville være til gene for trafikken – en anden påstod, at maskinskader ville gøre det hele umuligt. Desuden var det alt for langt, han ville kede sig forfærdeligt og sikkert komme til at fortryde.

Ingen af dem fik ret. Han traf kun glade mennesker, der synes, det var fantastisk. Det er rigtigt, at han skabte kø, men det var fordi så mange ville fotografere – og maskinskaderne var kun i småtingsafdelingen. Det blev en stor oplevelse for Kurt, og mange herhjemme fulgte turen gennem radio, TV og på Facebook. Kurt kommer nu og viser billeder fra turen og fortæller om, hvad han oplevede på den 5.200 km lange køretur.

Deltagelse koster kr. 25,00 inkl. kaffe og kage. Kirkebilen kan benyttes, og alle er velkommen.

 

Medvirkende
Kurt L. Frederiksen
Sted Rytterskolen