Begivenheden har allerede fundet sted.

MAR

Dato Torsdag d. 11. marts 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Henrik Hjernø Sørensen
AFLYST Foredrag i Rytterskolen

Alt afhænger naturligvis af Corona. Vi håber, vi kan gennemføre programmet i foråret – MEN netop p.g.a. af Covid-19 skal du tilmelde dig. Det sker til Hanne på tlf. 47 74 95 84, mail: 1308hanne@gmail.com eller Ruth på tlf. 47 74 95 35, mail: rut-hpl@youmail.dk og det kan kun ske fra mandag den 8. marts.

Nu skal vi vidt omkring. Vi skal høre om ”40 år i den danske udenrigstjeneste”. Vi får besøg af fhv. konsul Henrik Hjernø Sørensen, som fortæller om sit arbejde og liv under udstationeringer for Udenrigsministeriet igennem mere end 40 år. Henrik har været udstationeret på de danske ambassader i 10 lande verden rundt, og vil fortælle om bl.a. bistand til danskere i udlandet - fængslinger, hospitalsophold, pas- og visa-situationer m.m. Også om familielivet på de forskellige destinationer.

Foredraget indeholder også en beskrivelse af Henriks mange rejser og oplevelser med HKH Prins Henrik i Kina. Hertil kommer andre arrangementer gennem årerne med Kongehuset og HM Dronningen.

Det koster stadig kun kr. 25.00 for det hele. Husk, du kan benytte Kirkebilen, hvis du bor i Kregme eller Ølsted sogn.