Torsdag d. 8. april 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00

Alt afhænger naturligvis af Corona. Vi håber, vi kan gennemføre programmet i foråret – MEN netop p.g.a. af Covid-19 skal du tilmelde dig. Det sker til Hanne på tlf. 47 74 95 84, mail: 1308hanne@gmail.com eller Ruth på tlf. 47 74 95 35, mail: rut-hpl@youmail.dk og det kan kun ske fra mandag den 5. april.

Vi slutter sæsonen med ”Nordisk Fjer Koncernens sammenbrud” - foredrag med Anders Wejrup. Få et enestående og unikt indblik bag facaden i Nordisk Fjer, og hør om de rystende og meget dramatiske begivenheder, der førte til Nordisk Fjer koncernens sammenbrud i 1990 og bestyrelsesformandens selvmord, fra en der har haft det helt tæt inde på kroppen de sidste mere end 25 år. I sin egenskab af tidligere administrerende direktør i Nordisk Fjer koncernen og med baggrund i den i 2013 udkomne erhvervskrimi på 750 hæsblæsende, tempofyldte og action mættede sider: ”Bedraget – Sagen om Nordisk Fjer” af Charlotte Langkilde, fortæller Anders på en levende og engageret måde om sine meget turbulente år i Nordisk Fjer og det retslige efterspil. Hvad var det egentlig, der skete bag facaden på de bonede gulve i den børsnoterede koncern Nordisk Fjer i det, der er blevet kaldt ”Danmarkshistoriens største og mest spektakulære erhvervsskandale”. Hvorfor gik det så galt, som det gjorde, og hvordan kunne den arbejdende bestyrelsesformand, Johannes Petersen, igennem mere end 30 år lyve, svindle og bedrage uden at nogen reagerede - hverken indenfor eller udenfor koncernen. Hvad var det han kunne, hvor havde han lært det, og hvorfor lod alle sig i den grad føre bag lyset. Hvorfor var der ingen i virksomhedens ”Drømmebestyrelse”, der reagerede trods de mange røde advarselslamper igennem årene. Et foredrag med bid og nerve i, som får dig op af stolen.

Det koster stadig kun kr. 25.00 for det hele. Husk, du kan benytte Kirkebilen, hvis du bor i Kregme eller Ølsted sogn.

Foredrag i Rytterskolen
Anders Wejrup